Mærkbart stram i duften med indslag af brombær, tørret urt og chokolade i et lidt støvet udtryk. Smagen rummer lækker saftighed og er proppet med …
Spanien
Rødvin: Tydelig ælde
Old school priorat-vin … eller måske bare old. Duften ret ekspressiv med tydelig ælde og nuancer af kompost og vissent løv, sveske, chokolade og eau …
Rødvin: I perfekt balance
Smukt parfumerede kirsebær og en eau de vie de kirsch-agtig duft hænger i glasset. Hertil kommer nyplukkede hindbær og fintskårne urter. Stringent - …
Rødvin: Hemmelig drue
Tempranillo-vin iblandet en hemmelig drue, som ifølge producenten bidrager med noter af blåbær og brombær og en røget tone.Jeg kan så tilføje, at …
Rødvin: Kølig og stringent spanier
Parfumeret, men også ganske ren i duften. Denne jumilla-vin præsenterer sig med en stringens, som sjældent opleves i vinene fra dette distrikt i det …
Rødvin: Rå ribera
Endnu lidt rå ribera del duero, som er præget af primære frugtnoter og et vist vaniljeudtræk fra de 16 måneders fadlagring. Duften er varm med let …
Rødvin: Rå og madkrævende
Pivhamrende ung spanier, der entydigt spiller på de mørke bær, men qua sin ungdom stadig fremstår en smule rå og - ikke mindst - madkrævende.Frisk …
Rødvin: Pivung og sprælsk
Nærmest blækfarvet spanier med tunge gardiner og dyb, mørk frugt. Pivung og sprælsk tilsat et køligt element i duften. Solbær, blåbær og brombær …
Rødvin: Koncentreret solbær og mørk blomme
Spansk kraftkarl fra det varme Jumilla. Animalsk, nordrhône-agtig i duften tilsat lidt jammy bærfrugt og tobak. Relativt mundudtørrende og med en del …
Hvidvin: Til den tunge side
Hvid rioja har de senere år fået en opblomstring blandt vinnydere - og med rette. For det kan være spændende vine, som i flere tilfælde kan gemmes i …
Rødvin: Som at tygge i en egekævle
Træ er svært at komme udenom i vinproduktionen - særligt af de røde vine. Men når en vin får for meget trækarakter, tipper balancen, og det går ud …
Rødvin: Rustik struktur
Montsant er et lille, lidt overset distrikt, som grænser op til Priorat. Vinene herfra er ikke altid på samme niveau som dem fra den mere prominente …
Rødvin: Giv den et år på hylden
Ungdommelig ribera, der endnu ikke har fundet sig selv. Bør ligget et år på hylden, før den er helt klar. Vil du drikke den nu, kræver den et saftigt …
Hvidvin: Havfrisk spanier
Tør, frugtig og sprød spanier. Dufter af hav. Mineralsk flintet, saltet og kalket i næsen med nuancer af gule stenfrugter og totalt umoden pære. …
Rødvin: Blide tanniner
Ribera del Duero er blevet det helt store hit herhjemme, og markedet bugner efterhånden af vine fra dette nordspanske distrikt. Med så store mængder …














