Efter åbning temmelig kostaldshørmende, men det aftager hen ad vejen og giver plads til aromaer af vilde brombær og krydderurter - primært timian og …
Anmeldelser
Rødvin: Hed og upoleret
Barbera er en syrerig drue, og det kommer særligt til udtryk i denne unge udgave fra Damilano. Stadig lidt rå og umoden i duften med nuancer af tørret …
Rødvin: Lidt tynd på frugten
Jeg er ikke helt oppe at ringe over Avirons bud på en fleurie fra gamle vinstokke. Den brager ikke rigtig igennem. Stram, tør i afslutningen og …
Rødvin: Fra før Bordeaux gik af lave
Kunne du tænke dig at smage bordeaux, som den smagte, før verden gik af lave? Så skal du prøve denne saint-emilion. Den rummer alt det, Robert Parker …
Rødvin: Kølig og frisk
Vinene fra Moulin-à-Vent har en særlig, indbygget holdbarhed og er oftest de af beaujolais-vinene, som udvikler sig bedst med alderen. Denne 2017’er …
Rødvin: Pakket ind i lækkerhed
Her har vi en barbera, som bare er pakket ind i lækkerhed. Flot, moden frugt, god dybde, ingen overdreven brug af fad og nærmest ædel i sin …
Rødvin: Proppet med modne bær
Mørk i glasset og ligeledes i duften med indslag af blomme, sorte kirsebær og brombær iklædt en anelse grønne krydderurter og muld. Mundfornemmelsen …
Hvidvin: Sødmefuld, koncentreret frugt
Moden riesling, der præsenterer sig flot gylden i glasset. Mineralsk med tydelige petroleums- og citrusnoter. Fylder munden med sødmefuld, …
Rødvin: Drikkemoden, blød og rar
Klassisk bordeaux-næse med nuancer af solbær og solbærblade, spidset blyant og noget animalsk. 2017 er ikke en stor årgang i Haut-Médoc, men der er …
Hvidvin: Imponerende riesling
I visse østrigske vindistrikter opererer man med 1 ÖWT-betegnelsen (Erste Lage). Det svarer lidt til 1. cru i Bourgogne og refererer til den …
Rødvin: Fin, lille beaujolais
Denne generiske beaujolais forekommer en smule spinkel i forhold til de vine, der kommer fra cru-områderne. Trods høst fra ældre vinstokke træder …
Hvidvin: Syre i rå mængde
Prager er top of the pops i Wachau. Derom ingen tvivl. Rieslingen her befinder sig dog på et så ungdommeligt stadie, at den nok mest appellerer til …
Rødvin: Giv den tid
Moulin à Vent-vinene er normalt ganske gemmeværdige, og det gælder også denne unge sag fra Richard Rottiers, som i sit nuværende stadie bevæger sig …
Hvidvin: Prikker let på tungen
Du går aldrig galt i byen, hvis du investerer i Schloss Gobelsburgs grüner veltlinere (eller rieslinger for den sags skyld). Mirakelmageren Michael …
Rødvin: Mørk beaujolais
Denne historiske ejendom producerer et udvalg af cru’er i Beaujolais. Denne fleurie er til den mørke side med cremede duftnoter af blomme og kirsebær, …