Når en vin lokker med en så vidunderlig viol- og kirsebærduft, som er tilfældet i denne nebbiolo, forventer jeg at opleve en sand smagseksplosion. …
Anmeldelser
Rødvin: Spinkel og kort i smagen
En ordinær chianti til 148 kr. må godt byde på lidt mere end denne udgave fra topproducenten Castello di Volpaia. Det forekommer mig, at de er sluppet …
Rødvin: Stor frugtkoncentration
Sødmefuldt cremet i duften med stor frugtkoncentration. Nuancer af hindbær og brombær, skovbær-yoghurt og karamel og en underliggende tone af …
Portvin: Hæderlig 10-års tawny
Portvin er som regel sød. Det gælder især de lysere tawny-udgaver. I tilfældet denne 10 års tawny er sødmen på grænsen til at blive klistret, og …
Rødvin: Old school på den moderne måde
Rioja har de seneste to årtier flyttet sig gevaldigt rent stilmæssigt. Særligt de nyere producenter har introduceret helt andre måder at …
Mousserende: Oplagt nytårsboblevin
Lad mig slå fast med det samme: Jeg kan rigtig godt li’ denne champagne! Den har måske ikke den største kompleksitet, men den smager bare godt - og …
Rødvin: Saftevandsfrugtig grenache
Druer fra meget gamle vinstokke i Languedoc er basis for denne rene grenache-vin, som er ganske tilnærmelig, men ikke har det helt store at byde på. …
Rødvin: Slank amarone
Her er en rigtig juleandevin. En af den slags, som står model til både fed sovs, brunede kartofler og rødkål. Amarone er i det hele taget et …
Rødvin: Rigtig godt håndværk
Blød, let urtet duft. Giver ikke så meget fra sig, men lidt lyse kirsebær, læder og en antydning af kærnemælk anes dog. Til gengæld er der væsentlig …
Mousserende: Tør og tilforladelig
Prosecco er herhjemme ofte reduceret til den brusende væske, vi tilsætter vores Aperol Spritz, men fremstillet af en ordentlig producent kan …
Rødvin: Utrolig velkomponeret
Luksus-barbera fuldt på højde med nogle af de bedre baroloer - uden sammenligning i øvrigt, da der er tale om to forskellige druetyper.Lækker …
Rødvin: Eksklusiv barbera
Il Maestro, mesteren Bruno Giacosa, døde sidste år, men hans datter Bruna er nu i færd med at løfte arven efter den mand, der om nogen har …
Rødvin: Fint glas til pizza
Der køres tusindvis af billige primitivo-vine gennem kasseapparaterne i de danske supermarkeder, og fælles for de fleste er en overmoden/kogt frugt …
Rødvin: Koncentreret og krydret
Jeg vil anbefale at omhælde denne unge barbera og drikke den over nogle dage. Den bliver bare bedre og bedre. Alene duften kan du fordybe dig i en hel …
Rødvin: En saftig mundrenser
Kan man tale om en mundrenser inden for vin, er denne barbera en oplagt kandidat. Det handler om syre, og den har Diego Conternos 2016’er rigeligt …














