Det rene efterår på flaske. Duft af løv i skovbunden, syltede blommer, brombær og varm chokolade. En anelse alkoholisk, uden det dog tager overhånd. …
Anmeldelser
Rødvin: Blød, mørk frugt
Et spøjst drue-sammensurium, men indholdet i flasken fejler intet. En frugtig, let parfumeret vin med noter af friske urter, modne kirsebær, blomme og …
Rødvin: Potent sag med gemmepotentiale
Tæt og potent vin, som vil have godt af endnu et år på langs. Dufter af både røde og mørke bær med strejf af peber og tørt græs. Ganske dyb næse. I …
Hvidvin: Østrigsk chablis
Skal der skaldyr eller hvid fisk på bordet, kunne denne østrigske chardonnay være et flot bud på en vinledsager. En ganske mineralsk sag med duft af …
Rødvin: Knald på krydderierne
Australsk blend med knald på krydderierne. Den markante duft af primært nellike og kardemomme er næsten for meget af det gode. Nuancer af …
Rødvin: Mørk og rustik
Fra Guds Slette (Plan de Dieu) kommer denne rustikke sag med animalske noter i duften og indslag af primært mørke bær. Relativt krydret i retning af …
Hvidvin: Drik den her og nu
Alsace-riesling i den ikke helt tørre ende. Tyskerne ville nok kalden den ”feinherb”, men nu er vi altså i Nordfrankrig, og der bruger man ikke den …
Rødvin: Ungdommelig velsmag
Dette er den rene rødvinssaft. Og det er positivt ment. For magen til saftig, frugtig og let drikkelig vin skal man lede længe efter. Den ene mundfuld …
Rødvin: Bryder ikke gennem lydmuren
Der laves ganske glimrende vine i satellitkommunen Montagne Saint-Emilion, men dette er ikke en af dem. Grand Moulin Macquin bryder ikke rigtigt …
Hvidvin: Bolsjeagtig, men ganske frisk
Australsk hvidvin lavet på et omfattende druemiks, som imidlertid fungerer ganske fint. Syreprofilen er en anelse underspillet, så server vinen pænt …
Rødvin: Krævende og kompleks
Absolut en madvin, som bedst matches med kraftigere kødretter. Giv den gerne en tur på karaffel for at lukke lidt op for duft- og smagselementerne - …
Hvidvin: Orange hipster-vin
Pinot gris, som er en hvidvinsdrue, er kendetegnet ved et let rødligt pigment, og jo længere mosten er i kontakt med skallerne, jo mere farve antager …
Rødvin: Afdæmpet zinfandel i flot balance
Zinfandel har opnået en stigende popularitet blandt danske vinforbrugere på linje med de italienske ripasso- og primitivo-vine. Ingen tvivl, om at …
Rødvin: Drikkeklar vin til vildt
Pomerol-vinene er ikke altid lige imødekommende som unge, men det er ikke tilfældet med denne 2015’er fra Château Mazeyres. Ikke en stor vin, men …
Rødvin: Syrah fra varmere himmelstrøg
Smart navn for en vin lavet på syrah … i Marokko. At det så også er en af Nordrhônes mest kompetente vinmagere, som står bag den, gør ikke projektet …














