Andenvinen fra Château Climens er intet mindre end en himmerigsmundfuld. Frem med roqueforten, og op i glasset med de gyldne dråber!Duften af …
Sémillon
Hvidvin: Tør sauternes
På Château Suduiraut i Sauternes fremstilles også en tør hvid bordeaux på druer fra yngre vinstokke. Den lever fint op til niveauet i de hvide vine …
Hvidvin: Frisk og syredrevet
Ganske fornuftig hvid bordeaux, der ikke skuffer nogen, og som har så tilpas længde, at den kører fint igennem til hvid fisk og skaldyr.Næsen har …
Hvidvin: Tropisk, varm og citruspræget
Næsen er helt efter bogen: Bitter grape, grøn pære og kattebakke. Det kan ikke være andet end sauvignon blanc. Hertil skal føjes en god portion …
Hvidvin: Spiller på de mineralske toner
Strågylden vin, der spiller på de mineralske toner. Jeg dufter muslingeskaller, østers og fiskerihavn. Til gengæld svag i frugten - ja, nærmest …
Hvidvin: Fedme og fin mineralitet
Rund og let drikkelig vin med fedme og fin mineralitet. Dufter af østersskaller, gule stenfrugter og noget røget af en art. I munden breder sig noter …
Hvidvin: Udpræget skaldyrsvin
Frisk, aromatisk sag med fine mineralske undertoner. En udpræget skaldyrsvin skabt til umiddelbar drikkeglæde. Næsen har tydelig sauvignon-karakter - …
Hvidvin: Høj klasse
Flere af Bordeaux’ grand cru-slotte opererer også med en mindre produktion af hvidvin. Her er det 3. cru-slottet Cantenac Browns bud på en hvid …
Hvidvin: Dufter af østersskaller
Navnet Coquillas betyder skaldyr og henviser til, at vinstokkene vokser på gammel havbund med store mængder af skaller fra østers og muslinger.Den …
Rødvin: Næsten for voldsom
Det virker nærmest, som om producenten bag denne vin har skullet bruge alt, hvad han havde, af druemateriale. Ned i pressen med det hele - og så ser …
Dessertvin: 24 år gammel sauternes
Som vinanmelder får man sjældent lov til at teste ældre vine. Så når en 24 år gammel sauternes finder vej til mit smageglas, ranker jeg mig i …
Hvidvin: Voldsomt aromatisk
Voldsomt aromatisk hvidvin med fuldt knald på de klassiske sauvignon-noter: Sure stikkelsbær, hyld, citrus og grape på en bund af knuste skærver. …
Hvidvin: Fedmefuld hvid bordeaux
Hvid bordeaux med et højt indhold af druen sémillon (70 pct.), hvilket klæder den. Teksturen bliver en anelse mere fedmefuld og olieret, og det er med …
Elegant og cremet rosé
Elegant, cremet rosé fra Provence med masser af jordbær i smagen og en fin, afsluttende syre samt en let bitterhed.God som aperitif, men klarer …