Usvovlet chardonnay fra Languedoc-området. Kølig, frisk og slank i stilen med stenet mineralitet og aromaer af gul stenfrugt og citrus. I munden …
Frankrig
Mousserende: Fyldig og smagsintens
Denne 1. cru-champagne er et superflot glas af den slags, du kan nyde at drikke uden nogen former for mad.Næsen har spændende noter af æblegelé og …
Rødvin: Lidt hård i filten
Vine lavet på tannat-druen er sjældne gæster i test-sammenhæng. I denne udgave, hvor også cabernet sauvignon indgår, er vi ovre i den stringente …
Rødvin: Overraskende moden
Dufter ret så bordeaux’sk med nuancer af solbær, efterårsløv, tobaksdåse, knastørre krydderurter og medicinskab. En potent, saftig og overraskende …
Rødvin: Anti-power neuf
Direkte fra flasken: Stald, flæsk, peber og urter i duften. Totalt old school. Lidt røde bær fornemmes nødtørftigt. Relativt let og lys i frugten - …
Rødvin: Klassisk og kantet
Der skal virkelig bankes noget luft ind i denne 2016’er. St. Estephe-vinene har ofte ry for at være kantede, og det gælder i høj grad denne udgave fra …
Rødvin: Dyb, parfumeret duft
Navnet Margaux forpligter - også selv om slottet ikke har cru classé-status. Det er heldigvis ikke en udfordring her, for La Tour de Mons i …
Rødvin: Sydfransk pinot i oversøisk stil
Pinot fra Languedoc-området. Varm og oversøisk i stilen med duftnoter af jordbær, skovbæryoghurt og et hint af tørrede urter. Nogen sødme i smagen, …
Rødvin: Ung og uudviklet
En gang imellem kunne jeg ønske mig, at rhône-producenterne holdt deres vine tilbage et år eller to længere, for i min mund kan det godt blive lige …
Rødvin: Drik den kun til mad
Ekspressiv vin med dybe kirsebærtoner, blomme og solbær i duften, samt et frisk pust af kølig kamfer. Tæt og mørk i udtrykket og stadig stram trods 7 …
Rødvin: Glimrende pomerol i overset årgang
2014 er en smule overset i Bordeaux. Den efterfulgte 2013, som er på det jævne, men blev overhalet indenom af de storslåede årgange 2015 og 2016. Det …
Rødvin: Sødme og et strejf af stilk
Hæderlig rhônevin, som går til de fleste klassiske danske kødretter. Næsen har toner af brombær, sødlig blomme, læder, skovbund og krydderurt, hvilket …
Rødvin: Ikke det store sus
Middel bordeaux i moden udgave og med en svagt brunlig kant. Næsen er lukket. Frugten holder igen, og der er blot en antydning af mørke bær suppleret …
Rødvin: Varm og let brændt i stilen
Tung sag. Det fornemmes allerede i duften, der forekommer varm og let brændt med aromaer af jord, stærk lakrids, chokoladekaramel, brombær og mørke …
Rødvin: Vægtig médoc
Vægtig médoc-vin, som med fordel kan drikkes til oksesteg med bordelaisesauce.Rund og bærdomineret i næsen med afstikkere til lidt læder, cedertræ …