Cool og syrerig rioja i den lette afdeling. Støvet og brændt i næsen med let syrlig bærfrugt - primært brombær - og indslag af chokolade og tørt …
Spanien
Rødvin: Sødmefyldt krydret
Sødmefuldt krydret sag fra det varme Spanien. I Jumilla-appellationen støder man ofte på vine lavet på druen monastrell, der i Frankrig er kendt som …
Rødvin: Vild frugt
Mørk, vild frugt i næsen. Som at snuse til sorte hindbær og solbær direkte fra busken. Helt ren i duften med en underliggende parfumeret tone. I …
Hvidvin: Parfumeret og syresvag
Voldsomt parfumeret spanier med aroma af druesaft. Er dette en sød vin? spørger man sig selv ved første snif. Nej, den er såmænd tør. At chardonnay …
Rødvin: Burgundisk lethed
Duften er imødekommende i en mørk og poleret stil. Let krydret med toner af kirsebær og indkogte jordbær og en svag vaniljesødme. Virker ganske let …
Rødvin: Læskende og lækker
Skabt på grenache-druer fra omtrent 100 år gamle vinstokke fremstår denne spanier nærmest beaujolaisk i stilen. Let og elegant med en overvægt af lyse …
Rødvin: Imponerede friskhed
Duften er sødmefuld, mørk og nærmest likorøs med tydeligt brændte toner og nuancer af brombær og sorte kirsebær i en let syltet version.Jeg smagte …
Rødvin: Krydret og kantet
En priorat har normalt de egenskaber, der gør den til en velegnet julevin, og som sådan er den også foreslået af vinhandleren. Jeg kan dog være en …
Rødvin: Voldsomt koncentreret
Nærmest blæksort vin i den mørke og ungdommeligt rå stil. Voldsomt koncentreret med duftnuancer af blåbær, blomme og kirsebær, chokolade og lidt kølig …
Rødvin: Ryk i tanninerne
Omtrent elegant tempranillo-vin, som i udtrykket fremstår varm, smoothe og en anelse poleret. Jeg noterer hyldebær, boysenbær og solbær i duften. Også …
Rødvin: Behagelig lethed
En snert af ælde antydes i næsen. Duften er fint parfumeret med nuancer af blåbær og syltede brombær og giver langt fra indtryk af at være en …
Rødvin: Alle komponenter spiller perfekt sammen
Velafbalanceret, fyldig og elegant - ikke for tung, men med et væld af smagsnuancer. Duften oser overskudsagtigt af plukkemodne blåbær og solbær …
Rødvin: Stram, bitter og alt for ung
Let brændt i duften med et hint af lakrids og kogechokolade. Frugten læner sig op ad solbær og brombær iblandet et touch af eg. Smagen afslører, at …
Rødvin: Spis kød til
Der findes næppe mange afkroge af den iberiske halvø, hvor Torres-familien ikke har etableret sig med vinmarker i større eller mindre målestok. …
Rødvin: Til lakridselskeren
Lakrids, lakrids, lakrids … Både i duft og smag. Ingen tvivl om, at dette træk nedtones med årene, men i 2016-årgangen overskygger de intense nuancer …














