Hver gang jeg tester en zinfandel, frygter jeg et marmelade-orgie af dimensioner, men på det seneste har jeg kunnet konstatere, at trenden gradvis går …
USA
Rødvin: Acceptabel sødme
En peberkrydret sag, som udmærker sig ved markante duftnoter af sveskeblomme, tør skovbund, brændenælder, tobak og solbærlikør. Sødmen er acceptabel, …
Rødvin: Anti-jammy
Super seriøs zinfandel. Producenterne Mike og Kara Dunn har fået det bedste ud af druen og formået at nytænke denne type vin.Varm, men ikke …
Rødvin: En tung fætter
Den lyder fransk, men vinen er ærkecalifornisk. Det er du slet ikke i tvivl om, når du får den i glasset.Ekspressiv og likøragtig i næsen med …
Rødvin: Tydelige vaniljetoner
Vanilje. Et tydeligt tegn på brugen af ny eg i lagringen af en vin. Forekommer det i denne udgave? Både ja og nej. Duften har ganske vist toner af …
Rødvin: Lige moden nok
Duften er moden med begyndende tertiære noter - særligt på andendagen. Også en smule rustik med et hint af hængt kød og jordbærmarmelade. Virkelig …
Rødvin: Saftig, men med tør afslutning
Velproportioneret zinfandel, som gør sig godt til barbecuemarineret kød. Duften har tunge, pebrede toner med et spicy chilinip og et hint af tobak. …
Rødvin: Ikke vellykket
Det er sjældent, jeg smager en vin, som jeg decideret ikke bryder mig om. Det er desværre tilfældet med denne zinfandel, der både i duft og smag …
Rødvin: Vinen til svinet
Det er meget brugt at smide en flæskesteg på grillen, og her har vi fat i vinen, der passer til svinet. Sødladen og spicy i næsen uden at blive for …
Rødvin: Niver lidt i tandkødet
Sødmen er ret afdæmpet i denne zin, der til gengæld spiller på de krydrede tangenter. Dufter af julekrydderier, sveske, solbær, brombær og …
Rødvin: Krydret og let
Endelig en zinfandel, som ikke er i den helt tunge ende. Blommet og kirsebærsødlig næse. Særdeles krydret med indslag af nellike, allehånde og peber. …
Rødvin: Klassisk zin
Let poleret zin med jammy tendenser, der dog er tålelige, når blot du serverer vinen til barbecuemarinerede bøffer.Duften har toner af mørke bær, …
Rødvin: Sød og krydret
Klassisk, vellavet zinfandel med en anelse alder på. Er du til denne type vin, går du ikke forgæves. Særligt hvis du drikker den til kryddermarineret …
Rødvin: Sødme og krydderier
Denne vin har tydeligvis et sødmelag og et krydderilag. Men de to spiller fint sammen, og vinen bliver aldrig tung.Likorøs i næsen med nuancer af …
Rødvin: Over the top
Nogle gange kan man gemme en vin for længe. Jeg testede denne ved både 17-18 grader og kølet ned til 12 grader, men den skulle nok have været drukket …