Det er sjældent, jeg smager en vin, som jeg decideret ikke bryder mig om. Det er desværre tilfældet med denne zinfandel, der både i duft og smag …
Rødvin: Tæt uden overdrevne sødtoner
En rigtig efterårsvin til de mere krævende kødretter - gerne langtidsbraiserede. Denne côtes du rhône er tæt og uden overdrevne sødtoner. Der er god …
Hvidvin: Sødme og en let prikkende syre
Godt bud på en macon-vin i den tungere ende. Ikke så elegant som de hvide fra det nordligere Côte d’Or, men jeg drikker gerne denne pouilly-fuissé til …
Rødvin: Vinen til svinet
Det er meget brugt at smide en flæskesteg på grillen, og her har vi fat i vinen, der passer til svinet. Sødladen og spicy i næsen uden at blive for …
Rødvin: Ung margaux i drikkemoden udgave
Vil du mærke suset fra en af de store grand cru’er, skulle du prøve denne udgave fra margaux-slottet Brane-Cantenac. Der er ikke tale om en 2. eller …
Hvidvin: Frisk og vellavet chardonnay
Ganske frisk chardonnay med pæn syre, der hænger ved i munden. Dufter af pære og citrus med et touch af honningsødme og en mineralsk undertone. I …
Rødvin: Oser af rød frugt
Ung, landlig bourgogne på et fornuftigt niveau. Næsen oser af rød frugt og krydderier fra helklasegæringen, hvilket også kommer til udtryk i en lidt …
Rødvin: God fylde på kanten til fedme
Druerne barbera og syrah i skøn forening har resulteret i denne moderne piemonte-vin, der rent gastronomisk egner sig godt til en vildtret. …
Rødvin: Niver lidt i tandkødet
Sødmen er ret afdæmpet i denne zin, der til gengæld spiller på de krydrede tangenter. Dufter af julekrydderier, sveske, solbær, brombær og …
Rødvin: Tæt, saftig og poleret
I mange år en af Antinori-familiens bestsellere og en vin, der bliver fremstillet i anselige mængder. Så meget desto mere imponerende er det, at …
Hvidvin: Lidt kvalm i det lange løb
Ung og fersk i duften med umiskendelige melonaromaer og en snert af grøn banan. En behersket sødme fornemmes. Også i smagen, som fortsætter i …
Rødvin: Krydret og let
Endelig en zinfandel, som ikke er i den helt tunge ende. Blommet og kirsebærsødlig næse. Særdeles krydret med indslag af nellike, allehånde og peber. …
Mousserende: Energiske bobler
Seriøs cava med energiske bobler og lækker mousse. Dufter af kemi og kridt iblandet gæret frugt i retning af sur æblemost og kvæde. ”Not so nice”, …
Rødvin: Drikkeklar … og så alligevel ikke
Enkeltmarken Cannubi har enorm betydning i Barolo, og derfor er det ikke så underligt, at producenten har valgt at skrive marknavnet med de største …
Mousserende: Gedigent glas bobler
Durella-druen er lidt af en hemmelighed for de fleste vindrikkere - i hvert fald uden for Italien. Den dyrkes i Veneto-regionen øst for Soave og …